توضیحات کامل :

پاورپوینت تخصصی رشد قبل و بعد از تولد دارای 60 اسلاید با ظاهری زیبا ، متفاوت ، مفید، مختصر و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

فهرست مطالب

رشد قبل از تولد
مقدمه

مرحله جوانه زنی
لایه‌ها بلاستوسیست
مرحله جنینی
تشکیل ساختار مغز
مرحله جنین
افزایش رشد جنین
رشد پیش از تولد در انسان
مراحل کلی رشد پیش از تولد در انسان
مرحله تخمکی
مرحله رویانی
مرحله جنینی
دوره سه ماهه سوم
رشد بعد از تولد
رسش
سش یا بلوغ روانی


قسمتی از متن

رشد قبل از تولد
مقدمه
در حالی که ممکن است شما تصور کنید رشد کودک از دوران نوزادی آغاز می‌شود. اما پیش از تولد نیز جنین رشد می‌کند و بخش مهمی از روند رشد قبل از تولد او است.  رشد قبل از تولد، زمان تغییرات چشمگیری است که  زمینه سازی برای پیشرفت روانشناختی در آینده کودک است. مغز در طی دوره قبل از تولد رشد می‌کند، اما در طول سال‌های اولیه کودکی نیز تغییرات بیشتری را تجربه خواهد کرد.
روند رشد قبل از تولد در سه مرحله اصلی اتفاق می‌افتد. دو هفته اول پس از بارداری به عنوان مرحله جوانه زنی، هفته سوم تا هفته هشتم به عنوان دوره جنینی شناخته می‌شود. و از هفته نهم تا تولد به عنوان دوره جنینی نامگذاری شد.

مرحله جوانه زنی
مرحله جوانه زنی در بارداری از زمانی‌ شروع می‌شود که اسپرم و سلول تخمک در یکی از دو لوله رحمی بایکدیگر درآمیخته می‌شوند. تخم بارور شده را زایگوت می‌نامند. تنها چند ساعت پس از لقاح، ارگ تک سلول شروع به سفر به سمت پایین رحم می‌کند. تقسیم سلولی تقریباً 24 تا 36 ساعت پس از بارداری شروع می‌شود. از طریق فرآیند میتوز، ابتدا ارگ به دو سلول تقسیم می‌شود، سپس به چهار، هشت، شانزده و غیره تقسیم می‌گردد. تعداد قابل توجهی از سلول‌ها هرگز از این قسمت اولیه تقسیم سلول عبور نمی‌کنند. به طوری که نیمی از کل سلول‌ها  کمتر از دو هفته زنده مانده‌اند.
پس از رسیدن به نقطه هشت سلولی، سلول ها شروع به تمایز می‌کنند و ویژگی های خاصی را به دست می‌آورند. که نوع سلول‌های آنها را در نهایت تعیین می‌کند. با تکثیر سلول ها، آنها به دو توده متمایز از هم جدا می‌شوند. سلول های خارجی در نهایت به جفت تبدیل می‌شوند، در حالی که سلول های داخلی جنین را تشکیل می‌دهند.
تقسیم سلولی در طی مسیری تقریباً یک هفته‌ای با سرعت زیادی از لوله رحمی به سمت دیواره رحم  حرکت می‌کند. سلول‌ها به چیزی تبدیل می‌شوند که به آن بلاستوسیست گفته می‌شود. بلاستوسیست از سه لایه تشکیل شده است که هر لایه به ساختارهای مختلفی در بدن تبدیل می‌شود